Fa'apolofesa atamai gaosiga o mea fa'amalo vevela

10+ Tausaga Gaosiga Aafiaga

Aisea e faaaoga ai mea vevela?

O vaega fa'aeletonika fa'aaogaina o le eletise o le fa'apogai autu o le vevela o mea fa'aeletise.O le maualuga o le malosi, o le tele o le vevela o le a gaosia i le taimi o le gaioiga, ma sili atu le aʻafiaga i luga o meafaigaluega.O le tulafono lauiloa 10 ° C o loʻo faʻamatalaina pe a faʻatuputeleina le vevela o le ambient I le 10 ° C, o le ola tautua o vaega e faʻaitiitia e tusa ma le 30% -50%, ma oi latou e itiiti se aʻafiaga e sili atu nai lo le 10%.O le mea lea, o loʻo i ai se aafiaga tele i masini eletise, lea e manaʻomia ai le faʻaogaina o mea eletise eletise i le faʻaogaina o le vevela.

2-6

I le faʻaopoopoga i le faʻaogaina o masini faʻafefe vevela e pei o ili, paipa vevela, faʻafefe vevela, ma vai malulu, mea e faʻafefe ai le vevela e taua.E toʻatele tagata e leʻi aʻoaʻoina ni mea e faʻafefe ai le vevela, aisea la e faʻaaoga ai mea faʻafefe vevela?

I lalo o tulaga masani, o le a faʻapipiʻi le masini faʻafefe vevela i luga o le faʻaogaina o le vevela o meafaigaluega, ma o le maualuga o le vevela o le puna vevela o le a taʻitaʻia i le masini faʻafefe vevela e ala i le faʻafeiloaʻi o le vevela faʻafesoʻotaʻi, ma faʻaitiitia ai. le vevela o le puna vevela.E le mafai ona fausia se ala vevela lelei i le va o luga ma luga, e mafua ai le faʻaitiitia o le faʻafefe o le vevela ma faʻaitiitia ai le aafiaga o le vevela nai lo le mea na faʻamoemoeina.

Mea vevelao se faaupuga lautele mo mea e faʻapipiʻiina i le va o le masini faʻavevela ma le masini faʻafefe vevela o meafaigaluega ma faʻaitiitia ai le faʻafesoʻotaʻi o le vevela i le va o le lua.Faʻaaogaina le mea e faʻafefe ai le vevela i le va o le vevela masini ma le masini faʻafefe vevela e aveese ai le ea i totonu o le va ma faʻaitiitia le faʻafesoʻotaʻi o le vevela i le va o le lua, ina ia faʻaleleia le aʻafiaga o le vevela atoa, o le mafuaaga autu foi lea e mafua ai le vevela. o lo'o fa'aogaina mea fa'a'a'ai.


Taimi meli: Iul-12-2023