Fa'apolofesa atamai gaosiga o mea fa'amalo vevela

10+ Tausaga Gaosiga Aafiaga

Aisea e fa'aaoga ai mea e fa'aulu ai le vevela maualuga?

Mo pisinisi, o le suʻesuʻega ma le atinaʻeina o oloa fou o le puna malosi lea o le atinaʻeina o atinaʻe, naʻo oloa lelei e mafai ona nofoia le maketi, ma o oloa lelei o lona uiga e tatau ona maualuga le faʻatinoga, o le maualuga o le faʻatinoga o masini eletise, o le maualuga o le vevela. mana'omia le fa'a'ese'esega, o lea e mana'omia ai le fa'aogaina o mea e fa'aulu ai le vevela maualuga.

JOJUN-Tagata Fa'a'avevela Papa (5)

E ui lavamea fa'afeso'ota'i fa'avevela vevelao se ituaiga o mea e faʻafefe ai le vevela, ae o loʻo i ai se sao taua i le aofaʻi atoa o le vevela, o loʻo i ai se va i le va o le masini faʻavevela ma le masini faʻafefe i totonu o mea eletise, o le ea o se taʻavale leaga o le vevela, faʻafefe vevela i le va. e lua o le a noatia i le ea tetee, o lea o le a faaitiitia le saoasaoa conduction vevela, faapea e aafia ai le aafiaga dissipation vevela.

Mea fa'aoga fa'avevela vevelaua faʻapipiʻiina i meafaigaluega i le va o le masini faʻavevela ma le masini faʻafefe vevela ma faʻaitiitia le faʻafesoʻotaʻi faʻafefeteina o mea, o le matafaioi o le faʻaogaina o mea faʻafefe faʻafefe o le faʻatumuina lea o le va o fesoʻotaʻiga, faʻaumatia le ea i le va, ina ia faʻaitiitia ai le faʻafesoʻotaʻi le faʻafefeteina o le vevela i le va o le lua, ina ia mafai ai ona vave tuʻuina atu le vevela i le masini faʻafefe vevela, ma o le maualuga o le malosi o meafaigaluega, o le maualuga o le vevela e gaosia.O le mea lea, o le mafuaʻaga o loʻo faʻaaogaina ai mea e faʻaogaina ai le maualuga o le vevela.


Taimi meli: Iuni-15-2023