Fa'apolofesa atamai gaosiga o mea fa'amalo vevela

10+ Tausaga Gaosiga Aafiaga

Pulea fa'avevela o oloa fa'aeletoroni ma le fa'aogaina o mea fa'a'avevela

O le faʻatupuina o le vevela i le taimi o le faʻaogaina o mea faʻaeletoroni e le mafai ona alofia, ma o le atinaʻeina o le miniaturization ma le mamafa mama o lona uiga o le maualuga o le faʻaogaina o avanoa i totonu o oloa faʻaeletoroni e maualuga atu, ma e le faigofie le vevela i fafo pe a uma le augatupulaga, o lea o loʻo i ai le pulega vevela. le atina'eina ma le mamanu o oloa faaeletonika E foliga mai e taua.

O le maualuga o le vevela o se mea leaga mo mea faʻaeletoroni.O le maualuga o le vevela e mafai ona faigofie ona faʻaleagaina oloa faʻaeletoroni, ma maualuga le vevela o le siosiomaga o le a faʻavavevave ai le saoasaoa matua o mea faʻaeletoroni oloa.Afai e matuiā, e ono o'o atu ai i le fa'amumu fa'afuase'i o mea fa'aeletoroni.

独立站新闻缩略图-17

Mea fa'avevela vevelao se mea faʻapitoa e faʻaaogaina e faʻatautaia ai le faʻafitauli o le vevela o meafaigaluega.O loʻo i ai se va i le va o le vevela ma le masini faʻafefeteina i totonu o le oloa eletise.O le galuega e mafai ona faʻaogaina i le va o le vevela ma le masini faʻafefe vevela e aveese ai le ea i totonu o le va, faʻaitiitia le faʻafesoʻotaʻi faʻafefeteina i le va o le lua, ma faʻaleleia le aʻafiaga o le vevela.

E tele ituaiga o oloa fa'aeletoroni, o ia mea ta'itasi e iai lona fa'atulagaga i totonu, ma e tele ituaigamea fa'a'ave'ave fa'amāmā, e pei o le thermally conductive silica gel, thermally conductive gel, thermally conductive ga'o silicone, thermally conductive ie silicone, thermally conductive vaega suiga ata tifaga, carbon fiber Thermal pads, silicon-free thermal pads, ma isi, ma nisi o talosaga faapitoa e manaomia ai le faaaogaina. o nisi mea fa'apitoa fa'avela.

E ui lavamea fa'a'ave'ave fa'amāmāna o se vaega itiiti o oloa faaeletonika, e le mafai ona manatu faatauvaa la latou matafaioi.Mea fa'a'ave'ave'aveinae mafai ona faʻaleleia lelei le faʻaogaina o le vevela o mea faʻaeletoroni, ma faʻamautinoa ai le faʻaogaina masani o meafaigaluega.


Taimi meli: Iuni-25-2023