Fa'apolofesa atamai gaosiga o mea fa'amalo vevela

10+ Tausaga Gaosiga Aafiaga

Fa'aaogāga Fa'avela o Mea Fa'afeso'ota'i Fa'avevela i Smartphones

A maeʻa ona faʻaaogaina le telefoni mo se vaitaimi, o le ae iloa ai o le pito i tua o le telefoni e vevela, ma o le faiga e mautinoa lava e pipii i le taimi o le taotoga.I tulaga ogaoga, e mafai ona paʻu pe faʻafuaseʻi foi ona mu.O le aafiaga vevela o le taimi nei o loʻo i ai lautele i sosaiete faʻaonaponei.O le maualuga o le mana, o le maualuga o le vevela e gaosia pe a faʻaogaina le telefoni.

O le mama mama o le atinaʻe o loʻo i ai nei o oloa faʻaeletoroni, ma telefonipoto e leai se faʻalavelave.Ole faʻaogaina ole avanoa i totonu ole telefoni feaveaʻi e matua maualuga lava, ma e le faigofie ona tafe mai le vevela mai totonu, ma e faigofie ona faʻaputuina e faʻateleina ai le vevela ile lotoifale.O le mea lea, o le a faʻaumatia e tagata le vevela e ala i le faʻapipiʻiina o le vevela o le telefoni feaveaʻi.Module e taʻitaʻia ai le vevela i fafo o le telefoni, ma faʻaitiitia ai le vevela o le telefoni.

1660037143189511

I le faʻaopoopoga i le faʻaogaina o le faʻaogaina o le vevela, o lemea tau feso'ota'iga vevelao loʻo faʻaaogaina foi.O le vevela mea faʻaoga o se mea faʻapipiʻi faʻafefe vevela e mafai ona faʻaitiitia ai le faʻafesoʻotaʻi o le vevela i le va o le mea vevela masini ma le faʻaogaina o le vevela ma faʻaleleia le fua o le vevela i le va o le lua, ona o le mafaufau i le O loʻo i ai se va i le va o mea, o lea o le vevela. mea fa'afeso'ota'i o le a fa'atumuina le va i le va o le lua e aveese ai le ea i le va ma ta'alo le matafaioi o le fa'amaufa'ailogaina ma le fa'ate'ia.

E tele ituaiga o mea e fa'aogaina ai le vevela, ma o le mea autu i luga o le maketi o laupepa silikoni fa'afefeteina, laupepa suiga o le vaega fa'amalo, fa'amalo fa'ameamea faʻamalama, gels faʻafefeteina, gaʻo silikoni faʻamalama, gaskets faʻamalama e leai se totogi, faʻafefe. conductive wave absorbing mea, ma thermally conductive energy storage material, etc. E iai uiga fa'apitoa ta'itasi ma fa'aoga eseese i taimi eseese.


Taimi meli: Me-31-2023